Gospođa Brozović odlučila je pridobiti malo medijske pozornosti otvaranjem Instagram profila.

Galerija


Hrvatske WAGS-ice dijele se u dvije skupine: one kojima godi medijska pažnja i one koje ju izbjegavaju.

Vezani članci Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) Domaći nogometaš do samog je kraja uspio sakriti vijest da njegova supruga čeka drugo dijete Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence

Radi se o djevojkama i ženama hrvatskih nogometaša o kojima se prije nekoliko mjeseci itekako pisalo zbog trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva, a baš svi htjeli su znati koga to ljube naši Vatreni.

Franka Batelić, Izabel Kovačić, Raquel Mauri i Ivana Vida, supruge Vedrana Ćorluke, Matea Kovačića, Ivana Rakitića i Domagoja Vide, svakako su najpoznatije među njima, a pažnju su na prvenstvu dobile Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića, Adriana Đurđević, Dina Dragija i Mia Ćurković, djevojke Duje Ćalete-Cara, Tina Jedvaja i Andreja Kramarića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@teutasalon

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Saznalo se više i o Antoniji Bozzi, dugogodišnjoj djevojci vratara Danijela Subašića, no neke su WAGS-ice ostale vrlo misteriozne.

Jedna od njih svakako je dugogodišnja djevojka Marija Mandžukića, Ivana Mikulić koja niti nema profile na društvenim mrežama, ali i Silvija Brozović, supruga Marcela Brozovića.

Zanosna plavuša, gospođa Brozović ipak je sada odlučila pridobiti malo medijske pozornosti otvaranjem Instagram profila koji je tijekom prvenstva bio zaključan. No ako ste pomislili kako je Silvija tipična žena nogometaša, gadno ste se prevarili.

Ne pati na skupe krpice, putovanja, automobile i luksuze, ne objavljuje svako malo fotografije, a u potpunosti je posvećena njihovoj kćerkici Aurori. Par se vjenčao 2016. godine.