Brak pun problema

Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Coleen Rooney - 5 Coleen Rooney - 5 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 5 Coleen Rooney - 4 Coleen Rooney - 3 Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 1 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 7 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 6 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 5 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 4 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 3 +6 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 2 Galerija

Supruga engleskog nogometaša Waynea Rooneyja Coleen Rooney uživala je u sunčevim zrakama ispred hotela u Ibizi.

Supruga poznatog engleskog nogometaša Waynea Rooneyja uhvaćena je kako upija zrake sunca na terasi hotela u Ibizi gdje su ona i suprug odsjeli.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney Žena uživa Njezin opušteni potez s plaže dokaz je da je ne brinu zli komentari zbog muža preljubnika, koji joj je i ovaj put pravio društvo

Coleen Rooney skinula se u ružičasti kupaći s uzorkom i oči sakrila sunčanim naočalama.

Paparazzi su je uhvatili dok se spremala leći na sunce i mazala kremom za sunčanje, a nakratko se pojavio i njen suprug Wayne koji nije previše vremena proveo uz suprugu.

Wayne i Coleen odrasli su zajedno u Liverpoolu, a nogometaš je od ranih dana želio da Coleen bude njegova djevojka.

Sa 16 godina nagovarao ju je da izađu na spoj, a već s 11 godina rekao joj je kako će je oženiti.

'' Mislim da sam kad sam imao oko 11 ili 12 godina znao da se želim oženiti njome i to sam joj tada rekao. Rekao sam ''kad odrastemo, vjenčat ćemo se i ti ćeš imati našu djecu''. Gledala me i okrenula očima ''da dobro!'', rekao je Rooney u dokumentarcu.

Rooney se trudio svim snagama da osvoji djevojku pa joj je čak napisao i pjesmu naslova ''Wiggle, wiggle'', ali rekao je kako se više ne sjeća kako je pjesma išla.

Coleen je zadržala tinejdžerske pjesmice, govoreći da su jako romantične i da se vidi da ju je volio.

Wayne i Coleen počeli su izlaziti sa 16 godina, a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Portofinu 2008.

Sada su roditelji četiri sina - Kaija, Klaya, Kita i Cassa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney)

U njihovu braku bilo je trzavica jer je Wayne nekoliko puta optužen za preljube, a u dokumentarcu par iskreno govori o problemima s kojima su se suočili, uključujući Wayneove ozloglašene posjete bordelu i skandal s pratnjom.
Wayneova supruga u filmu inzistira na tome da ne bi stajala ondje da mu nije oprostila.

Razmišljajući o teškim vremenima, Coleen priznaje: ''Bili smo mladi pa je bilo puno svađa.''

Priznajući da nije odobravala tvrtku koju je Wayne držao kao mladi nogometaš, Coleen inzistira: ''Znala sam da grupe s kojima se Wayne druži i koje nisu dobre za njega. Lijepi ljudi, ali zajedno, s alkoholom, nije dobro i to sam mu rekao od prvog dana.''

Wayne je i sam priznao kako je pogriješio.

''Stavio sam se na krivo mjesto i kada si ti na krivom mjestu i u pitanju je alkohol, donosit ćeš loše odluke i morat ćeš patiti i nositi se s posljedicama'', rekao je i požalio što je radio probleme.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene