kakvo tijelo!

Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Galerija

Tina Kunakey je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u bikiniju s tangama, a njezin suprug Vincent Cassel nikako joj se ne može nadiviti.

Prelijepa supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), gdje god se pojavi izaziva divljenje, a na Instagramu je redovito obasipaju komplimentima na račun izgleda.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Sada je svoje pratitelje počastila nizom fotki na kojima pozira u bijelom badiću s tangama, a vrući prizori izazvali su lavinu reakcija.

"Nova godina, isti pogled, isti ljudi", napisala je Tina u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

"Boginja", "Sirena", "Prekrasna si", "Savršena", "bez ijedne mane", nizali su se komplimenti, a objava je skupila i preko 120 tisuća lajkova.

Svojom zanosnom suprugom pohvalio se i Vincent koji je u svojim pričama na Instagramu objavio njezinu fotku u oskudnom zelenom kompletiću uz koju je stavio srce.

Zbog velike razlike u godinama, supružnicima su mnogi predviđali kratki vijek, no nakon tri godine braka čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić pozirao s roditeljima, svi su odmah primijetili kome više sliči, a mama je dobila brojne komplimente

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) +5 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 1 Zanimljivosti Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene