Oporavlja se u bolnici

Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1"

Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) +0 Tony Cetinski uskoro će proslaviti nekoliko velikih jubileja (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Dubravka Cetinski prije pet dana doživjela je moždani udar, a pozlilo joj je kod kuće u Istri.

Domaći pjevač i njegova supruga proživljavaju teške dane.

Pogledaj i ovo Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Opet je pobijedila Cetinski se oglasio nakon što mu je supruga završila u bolnici: "Ona je stabilno, hvala na molitvama"

Radi se o Tonyju Cetinskog i njegovoj supruzi Dubravki koja se trenutno oporavlja u bolnici iz koje se oglasila putem Instagrama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Dubravka Cetinski prije pet dana doživjela je moždani udar, a pozlilo joj je kod kuće u istarskom selu Radetići u kojem par živi posljednjih godina. Pjevač je bio u tom trenutku s njom te je pravovremeno reagirao i odmah pozvao Hitnu pomoć, prenosi portal Cover Style.

"Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMOLJUBAV – next stop Tašmajdan. Ono što nas ne slomi, to nas ojača. P.S. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio. Sada smo 1:1", napisala je Dubravka na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Zatim se oglasio i sam Toni.

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene