Dubravka Cetinski prije pet dana doživjela je moždani udar, a pozlilo joj je kod kuće u Istri.

Galerija


Domaći pjevač i njegova supruga proživljavaju teške dane.

Vezani članci Dino Goleš - Varaždinska bolnica Izvanredna situacija u varaždinskoj bolnici: Pacijente selili na nove respiratore, uključio se cijeli Stožer Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski otkriva detalje svog novog života u Opatiji: ''Supruga i ja živimo u 40 kvadrata''

Radi se o Tonyju Cetinskog i njegovoj supruzi Dubravki koja se trenutno oporavlja u bolnici iz koje se oglasila putem Instagrama.

Dubravka Cetinski prije pet dana doživjela je moždani udar, a pozlilo joj je kod kuće u istarskom selu Radetići u kojem par živi posljednjih godina. Pjevač je bio u tom trenutku s njom te je pravovremeno reagirao i odmah pozvao Hitnu pomoć, prenosi portal Cover Style.

"Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMOLJUBAV – next stop Tašmajdan. Ono što nas ne slomi, to nas ojača. P.S. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio. Sada smo 1:1", napisala je Dubravka na Instagramu.

Zatim se oglasio i sam Toni.

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila."

Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine