Otkriven preljub

Supruga ga varala s britanskim premijerom?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rupert Murdoch za preljub svoje supruge saznao tek nakon razvoda.

Strani mediji su se raspisali kako je supruga medijskog mogula Ruperta Murdocha imala aferu s britanskim premijerom Tonyjem Blairom.

Pogledaj i ovo showbuzz Drugi suprug Bivša supruga Igora Štimca godinama je trpjela njegove prevare, a sreću je pronašla s markantnim košarkašem

Milijunaš podnio zahtjev za razvod od 38 godina mlađe supruge

Kako su imali predbračni ugovor, podjela imovine nije predstavljala problem te je razvod bio gotov u 6 minuta. No, čini se kako milijarderu ipak razvod nije glatko prošao. Pretpostavka da ga je supruga Wendi Deng varala sa britanskim premijerom, Murdocha je shrvala.

'Čim sam saznao da me vara, vratio sam se iz Austrije kako bi ispitao osoblje. Svi su znali da me vara, o tome se pričalo, ali mi nitko nije htio otvoreno reći - rekao je Murdoch. Osoblju je, dodaje, bilo posebno neugodno kad je Blair došao u njegov stan pa su morali gledati kako Wendi i Tony hrane jedno drugo tijekom večere', rekao je Murdoch za Fortune.

Sve o preljubu, Murdoch je saznao nakon rastave. Bio je s Wendi 14 godina u braku, a to da ga vara saznao je jednom prilikom kada je našao njezin dnevnik u kojemu je ona zapisivala dojmove nakon sastanaka sa Blairom.

Navodno se Wendi nalazila sa svojim ljubavnikom na Rupertchovom imanju i jahti. Britanski premijer Blair negira nagađanja o ljubavnoj aferi. Da stvar bude još zanimljivija, Blair je kum jednoj od dvije kćeri koje Murdoch ima s Wendi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene