Suprug joj je podrška

Poremećaj joj je dijagnosticiran u 46. godini: Bivša manekenka otvorila dušu i priznala s čime se bori

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Penny Lancaster, supruga Roda Stewarta, progovorila je o poremećaju s kojim se bori cijeli život.

Bivša manekenka i supruga pjevača Roda Stewarta Penny Lancaster otvoreno je progovorila o poremećaju koji joj je dijagnosticiran u 46. godini života. U jednom od posljednjih intervjua Penny je otkrila da se već godinama muku muči s disleksijom. "To je nešto što sam oduvijek znala, ali sam tajnu čuvala sve dok nisam dobila dijagnozu", izjavila je Penny.

Pogledaj i ovo showbuzz Preporučila mu Lijepu Našu Britanski glazbenik uplovio u hvarsku luku, s njim je i zgodna članica obitelji koja je porijeklom Hrvatica

Dodala je i da joj je najveću podršku u teškim trenucima pružao upravo suprug Rod Stewart. "Dao mi je toliko samopouzdanja i podrške. Nikada se nije prema meni odnosio kao da ja to ne mogu. Jednom prigodom pitali su me da pročitam zahvalu na jednom humanitarnom događaju. Bila sam prestrašena i u panici, a on mi je prišao i samo rekao: 'Penny, hajde, možeš ti to'", prisjeća se nekadašnja manekenka.

Unatoč kasnoj dijagnozi Penny je oduvijek bila svjesna svog problema koji joj je najviše problema zadavao tijekom školskih dana. Tada je i najviše narušeno njezino samopouzdanje. Problemu je odlučio doskočiti i njezin otac Graham koji je Penny još kao djevojčicu odveo na privatne sate engleskog jezike kako bi poboljšala čitanje i pisanje. Međutim, dočekale su je nesusretljive profesorice koje su kazale kako ona "nikada neće biti kapacitet ni za što", prenosi Daily Mail. To je posebno razbjesnilo njezina oca koji joj je bio najveći životni oslonac dok u njezin život nije došao brižni suprug Rod Stewart. Danas je iza njih 10-godišnji brak pun ljubavi, podrške i razumijevanja. Penny i Rod zajedno imaju i dvojicu sinova, 11-godišnjeg Alastaira i 6-godišnjeg Aidena.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene