nije mu loše

Pohvalila se isklesanom linijom svog supruga kojeg žene obožavaju, a to su joj javno obznanile pod fotografijom

Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: Instagram) Robbie Williams (Foto: AFP) +0 Robbie Williams (Foto: AFP) Galerija

Ayda Field često objavljuje detalje iz svoga doma kojeg dijeli sa suprugom Robbiejem Williamsom i njihovo četvero djece, no obožavateljicama je uvijek zanimljiv samo on.

Pjevač Robbie Williams posljednja je tri mjeseca proveo u karanteni sa suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece, a upravo njegova ljepša polovica otkriva svako malo kako se obitelj zabavlja u samoizolaciji. Ono što je obožavateljima uvijek najzanimljivije je sam pjevač, pogotovo ako je bez majice.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 1 Borba koja traje Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

Ayda je ovoga puta objavila snimku slavnog pjevača dok se opušta u bazenu, a na sebi je imao samo kupaće gaće i naočale te je pokazao sve čari svog isklesanog tijela. I sama Robbiejeva supruga priznala je kako je ponosna na izgled svog muža, a brojne njegove obožavateljice u komentarima su istaknule da ga vole te da je prava sretnica što ga ima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@robbiewilliams Ecstasy When You Lay Down Next To Me 😎 #mcm #pooltime #dilf AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Posljednjih nekoliko tjedana u Velikoj Britaniji su počela šuškanja da bi Williams sa svojom obitelji mogao dobiti novi reality show, no Ayda je sve opovrgnula. Istaknula je kako djecu želi zaštititi od medija te ne želi da se pretjerano izlažu javnosti dok su još mali.

Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka. Par se vjenčao 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece, 7-godišnje kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kćeri Coco i četveromjesečnog Beaua.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene