Ayda Field često objavljuje detalje iz svoga doma kojeg dijeli sa suprugom Robbiejem Williamsom i njihovo četvero djece, no obožavateljicama je uvijek zanimljiv samo on.

Galerija


Pjevač Robbie Williams posljednja je tri mjeseca proveo u karanteni sa suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece, a upravo njegova ljepša polovica otkriva svako malo kako se obitelj zabavlja u samoizolaciji. Ono što je obožavateljima uvijek najzanimljivije je sam pjevač, pogotovo ako je bez majice.

Vezani članci Slika nije dostupna Sada konačno svi znaju – snimio video i sve otkrio! Slika nije dostupna VIDEO Pjevač dobio sina: Ženi tijekom poroda pjevao 'Let it go'

Ayda je ovoga puta objavila snimku slavnog pjevača dok se opušta u bazenu, a na sebi je imao samo kupaće gaće i naočale te je pokazao sve čari svog isklesanog tijela. I sama Robbiejeva supruga priznala je kako je ponosna na izgled svog muža, a brojne njegove obožavateljice u komentarima su istaknule da ga vole te da je prava sretnica što ga ima.

Posljednjih nekoliko tjedana u Velikoj Britaniji su počela šuškanja da bi Williams sa svojom obitelji mogao dobiti novi reality show, no Ayda je sve opovrgnula. Istaknula je kako djecu želi zaštititi od medija te ne želi da se pretjerano izlažu javnosti dok su još mali.

Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka. Par se vjenčao 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece, 7-godišnje kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kćeri Coco i četveromjesečnog Beaua.

Skinula se iz tajica i grudnjaka pa prošetala u još bizarnijoj kombinaciji, teško je reći nosi li išta osim ove majice