Pjevač Robbie Williams je 1999. dobio titulu Zadnjice godine, a njegova supruga je oduševila brojne obožavateljice snimkom njegove stražnjice.

Galerija


Glumica Ayda Field (40) pohvalila se na Instagramu da ima dobar pogled. Naime, objavila je snimku golog muža, pjevača Robbieja Williamsa (46) kako joj zaklanja televizor.

“Bolje popunjavaš vrata nego prozor. Iako, dobra vrata“, istaknula je Ayda.

Na snimci je u prvom planu pjevačeva stražnjica jer je okrenut supruzi leđima. Ayda je istaknula kako je Robbie 1997. dobio titulu Zadnjice godine. Ipak, glumica se zabunila jer mu je ta čast pripala 1999. i podijelio ju je s pjevačicom i plesačicom Denise van Outen (45).

Fanovima se svidjela slika golišavog pjevača. “Moj muž to radi. Definitivno imaš bolji pogled od mene“, “Hrabro“, “Ovo je dobar početak dana“, “Ti si sretna dama“, “Lijepo“, “Molim te, reci mi da je to slika na njegovu sljedećem albumu“, komentirali su obožavatelji.

Pjevač i glumica nedavno su dobili svoje četvrto dijete, sina Beaua, a rodila im ga je surogat-majka. Supružnici imaju i kćeri Theodoru (7) i Collete (1) te sina Charltona (5).

U čipkastom donjem rublju i halterima Žanamari poručila: ''Nikad nećete znati tko smo zapravo''

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP