Alejandra Silva, supruga Richarda Gerea, ponosno pozirala u uskoj haljini.

Galerija


Alejandra Silva, lijepa supruga slavnog holivudskog glumca Richarda Gerea prije nekoliko se mjeseci na društvenim mrežama pohvalila viješću kako će postati majka, a sada je objavila i prvu fotografiju na kojoj ponosno prikazuje trudnički trbuščić.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina" Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno

"Toliko sam sretna", napisala je Alejandra uz objavljenu fotografiju na kojoj je odjevena u usku crnu haljinu, a brojni obožavatelji su još jednom iskoristili priliku da joj čestitaju na najljepšem događaju u životu.

Podsjećamo, Alejandra je od 70-godišnjeg Richarda mlađa čak 34 godine pa je vijest o njenoj trudnoći odjeknula u svijetu.

Sretan par vjenčao se u travnju ove godine, nakon čega je on izjavio kako je "najsretniji čovjek na svijetu". Upoznali su se 2014. godine u Italiji.

Richardu će ovo biti drugo dijete, a Alejandri prvo.

Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti

Meghan otkrila tajni plan majčinstva i poroda, prekršit će čitav niz strogih pravila. Opet!