Plijeni pažnju gdje god dođe, a ovog puta je okupljene oduševila u besprijekornom izdanju, i to bez supruga nogometaša!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna supruga nogometaša ima novu najbolju prijateljicu! Slika nije dostupna Kako uživaju na odmoru - pokazala je fanovima!

Zavodljiva Nizozemka Sylvie van der Vaart u Berlinu je bila na humanitarnoj večeri 'Tribute to Bambi',dječjoj organizaciji koja pomaže mališanima u Njemačkoj osigurati što bolji život.

>> Dok je suprug na nogometnom terenu, ona ovako provodi vrijeme!

Osim što je stigla zbog plemenitog cilja, vrckava Sylvie je dobila bezbroj komentara na svoj izgled: u crnoj uskoj haljini zaista je bila prekrasna!

Ipak,  njezina bolja polovica, suprug Rafael, koji igra za 'Hamburger', je imao nogometne obaveze, pa nije mogao činiti društvo Sylvie.

Nizozemski par u braku je od 2005., a imaju i sina Damiena. Ipak, njihov idealan način života bio je narušen 2010. godine, kada je Sylvie dijagnosticiran rak dojke, koji je srećom uspjela pobijediti, te je po završetku kemoterapije izjavila: 'Sav luksuz svijeta nije nikakva zaštita kada ti priopće jednu takvu vijest. U tom trenutku si jednostavno – samo žena', zaključila je Sylvie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook