Plijeni pažnju gdje god dođe, a ovog puta je okupljene oduševila u besprijekornom izdanju, i to bez supruga nogometaša!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Dok je suprug na nogometnom terenu, ona ovako provodi vrijeme! Slika nije dostupna Slavna supruga nogometaša ima novu najbolju prijateljicu!

Zavodljiva Nizozemka Sylvie van der Vaart u Berlinu je bila na humanitarnoj večeri 'Tribute to Bambi',dječjoj organizaciji koja pomaže mališanima u Njemačkoj osigurati što bolji život.

>> Dok je suprug na nogometnom terenu, ona ovako provodi vrijeme!

Osim što je stigla zbog plemenitog cilja, vrckava Sylvie je dobila bezbroj komentara na svoj izgled: u crnoj uskoj haljini zaista je bila prekrasna!

Ipak,  njezina bolja polovica, suprug Rafael, koji igra za 'Hamburger', je imao nogometne obaveze, pa nije mogao činiti društvo Sylvie.

Nizozemski par u braku je od 2005., a imaju i sina Damiena. Ipak, njihov idealan način života bio je narušen 2010. godine, kada je Sylvie dijagnosticiran rak dojke, koji je srećom uspjela pobijediti, te je po završetku kemoterapije izjavila: 'Sav luksuz svijeta nije nikakva zaštita kada ti priopće jednu takvu vijest. U tom trenutku si jednostavno – samo žena', zaključila je Sylvie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook