posvećena obitelji

Supruga našeg nogometaša rijetko je u javnosti, no dijeli fotografije koje su melem za oči

Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Bradarić (Foto: Instagram) +0 Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Galerija

Melanie Bradarić i Filip Bradarić su u braku od 2017. i imaju sina Luku, a trenutno žive u Španjolskoj gdje on igra za klub Celtu.

Supruga nogometaša Filipa Bradarića (28), Melanie Bradarić (25) pozirala je na plaži u Španjolskoj i pokazala svoju savršenu liniju. 

Pogledaj i ovo Melanie Bradarić (Foto: Instagram) stiže drugo dijete! Lijepa supruga našeg nogometaša pokazala trudnički trbuh i potvrdila radosnu vijest

"Ljeto je stanje uma", napisala je Melanie na Instagramu pokraj fotografije na kojoj sjedi u crnom bikiniju i desnom rukom prosipa pijesak. Ubrzo je dobila brojne komplimente za svoj izgled. 

"Prava bomba", "Opa", "Woow", Seksi", komentirali su njezini pratitelji. Melanie se ne viđa često u javnosti i više o njoj se doznalo tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Razlog je to što je posvećena obiteljskom životu i s nogometašem ima sina Luku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ 𝕊𝕦𝕞𝕞𝕖𝕣 . 𝙸𝚜 𝚊 𝚜𝚝𝚊𝚝𝚎 𝚘𝚏 𝚖𝚒𝚗𝚍. 🌴

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

No atraktivna Splićanka ipak voli dijeliti neke trenutke iz svog života na Instagramu. Inače, s Filipom je u braku od ožujka 2017., a par se poznaje od vrtića u koji su skupa išli. Godinama su bili u istom društvu i tako su se zaljubili. Supružnici žive u Španjolskoj gdje Filip igra za prvoligaša Celtu iz Viga. Tamo je na posudbi iz talijanskog kluba Cagliarija. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene