33-godišnja ljepotica Edinova je supruga postala prije četiri godine.

Galerija


Besprijekorna ljepota i elegancija.

Vezani članci Slika nije dostupna Stiže sin! Prelijepa Amra navodno već pri kraju trudnoće Slika nije dostupna Dirljiva Amrina poruka: Što je ova ljepotica poručila mužu?

Glumica i manekenka Amra Silajdžić poznata je i kao supruga nogometaša Edina Džeke. Prelijepa brineta samo na Instagramu ima više od 156 tisuća obožavatelja koji se svakodnevno dive njezinoj ljepoti, a sada je očarala i Sarajevo.

Amra Silajdžić (Foto: Press SFF)
Amra Silajdžić (Foto: Press SFF) Foto: Press SFF

Na 6. danu poznatog filmskog festivala sve su oči bile uprte upravo u Amru, koja je zablistala u bajkovitoj, bijeloj kreaciji dostojnoj holivudskih crvenih tepiha.

Amra Silajdžić (Foto: Press SFF)
Amra Silajdžić (Foto: Press SFF) Foto: Press SFF

Par zajedno ima dvoje djece, sina Danija i kćer Unu, a manekenka iz prvog braka sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem ima i kćer Sofiju.

Amra i Edin u braku su četiri godine, a zajedno od 2012. godine, dok su prvi javni izlazak kao par imali su baš u Sarajevu.

Bosanski mediji često ih nazivaju jednim od najljepših celebrity parova, a zanimljivo, par je uspio sakriti sve detalje svog vjenčanja od znatiželjne javnosti.

I Amra je vrlo samozatajna, zbog čega je još zanimljiviija javnosti, a moramo priznati kako je Edin doista pravi sretnik.