Strašna nesreća

Schumacherova supruga boji se najgoreg mogućeg ishoda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanje Michaela Schumachera jako je kritično nakon što je u nedjelju pao na skijanju u Meribelu u francuskim Alpama i ozlijedio glavu.

I dok se liječnici u bolnici u Grenobleu bore za život Michaela Schumachera, njegova obitelj poslala je priopćenje u kojem zahvaljuje svima na velikoj podršci.

Pogledaj i ovo Corinna i Gina Schumacher - 1 ''Prošlo je devet godina...'' Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

'Napravljeno je novo snimanje mozga te se vide neznatna poboljšanja', izjavili su liječnici Michaela Schumachera. 'On je i dalje u kritičnom stanju, radimo sat po sat. Još ne možemo reći da smo pobijedili, ali napredak je vidljiv', rekao je prof. Jean-Francois Payen, koji je operirao Schumachera.

Schumacher i dalje kritično, liječnici zabrinuti: 'Situacija je ekstremno ozbiljna'

'Želimo zahvaliti liječničkom timu jer znamo da rade sve što je u njihovoj moći da bi pomogli Michaelu. Također želimo zahvaliti ljudima iz cijelog svijeta koji su poslali poruke podrške i želje za Michaelovim brzim ozdravljenjem', poruka je Schumacherove obitelji.

No, definitivno najzabrinutija za život 44-godišnjeg umirovljenog vozača Formule 1 je njegova supruga Corinna Betsch koja trenutno proživljava najteže trenutke u životu. Izvori bliski Corinni tvrde kako je očajna u želji da njezin suprug, s kojim je u braku od 1995. godine, preživi ovu strašnu nesreću.

'Corinna je na rubu živčanog sloma'
, tvrdi izvor blizak paru. 'Drži se hrabro i čvrsta je samo zbog djece, no boji se najgoreg mogućeg ishoda'. Par ima dvoje djece - Gina-Mariu (16) i Micka (14). Oduvijek su bili veoma pažljivi po pitanju isticanja privatnog života. Živjeli su udaljeni od svjetala reflektora koji prate slavne. Vodili su jednostavan i miran život u Švicarskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene