Mlada glumica i supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard uspjela je izbjeći zatvorsku kaznu nakon što je prekršila australski karantenski zakon.


Mlađahna supruga Johnnyja Deppa, 29-godišnja Amber Heard uspjela je izbjeći 10-godišnju zatvorsku kaznu. Nakon što je prošle godine prekršila zakon tako što je prokrijumčarila svoja dva psa u Australiju, Heard je priznala kako je kriva za davanje lažnih dokumenata te ju je australski sud odlučio osloboditi. Morala je platiti kaznu od tisuću dolara, a prošla je i bez mrlje na dosjeu.

Vezani članci Slika nije dostupna BIVŠA PARTNERICA JOHNNYJA DEPPA 'Nikada nije bio fizički nasilan prema meni' Slika nije dostupna Amber Heard tvrdi da je Johnny Depp bio 'pijan i drogiran' kada ju je napao

Ona je za sve okrivila svoje asistente koji joj nisu rekli za strogi karantenski zakon u Australiji, a u sudnici je bio prikazan i kratki video u kojem Heard i Depp navode kako je Australija lijep otok sa strogom čuvanom biološkom zaštitom. 'Kada ne poštuješ australski zakon, oni će ti to čvrsto reći', kazao je Depp, koji je izgledao kao da je to pod prisilom morao reći.