Ivica Kostelić je istaknuo da mu je drago što je sve divno prošlo i zahvalio se liječnicima.

Galerija


Ivica Kostelić (40) i supruga Elin (39) postali su roditelji blizanki. 

Vezani članci Ivica Kostelić, Elin Kostelić Presladak prizor supruge Ivice Kostelića i blizanki starih tek nekoliko dana, podijelili prvu fotku kćerkica Ivica i Elin Kostelić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) U rijetkom pojavljivanju u javnosti Ivica Kostelić progovorio je o očinstvu, ali i Janičinu sinu Oskaru

Elin je rodila u petak popodne, piše Večernji list kojem je bivši skijaš potvrdio sretnu vijest. "Presretan sam, ne znam što bih vam uopće drugo rekao. Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu", rekao je Kostelić. 

Dodao je kako je Elin rodila prema predviđenom terminu i istaknuo kako mu je drago što je sve dobro. Ivica je ispričao da su Elin i on pričali o imenima, no o tome tek trebaju odlučiti. 

"Iako smo svi oduševljeni, slavlje će ipak pričekati neka bolja vremena jer se mi, od početka krize s koronavirusom, držimo toga da ostanemo kod kuće. I ovim putem pozivam i sve ostale na odgovorno ponašanje....a kad sve ovo bude za nama, biti će vremena i za slavlje i za druženje", rekao je Kostelić. 

Skijaš se oglasio i na Facebooku s prvom fotografijom blizanki. "Danas je prvi dan proljeća. Danas je vaš dan. Dobrodošle, cure moje", napisao je presretni Ivica. 

Akcijski junak i u 73. godini u vrhunskoj formi: Pokazao vježbe koje radi cijeli život, a svatko ih može odraditi kod kuće