Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri često pokazuje svoju zanosnu sestru Irenu dok rijetko pozira s majkom Olmom Puri.

Galerija


Raquel Mauri (31) često dijeli romantične fotografije s mužem, našim nogometašem Ivanom Rakitićem (33), a ponekad pokaže i svoje članove obitelji s kojima je jako bliska. 

Vezani članci Shakira Shakiru oduševio ples kćeri jednog od naših najboljih nogometaša, video je podijelila sa 70 milijuna ljudi Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ne skrivaju koliko su zaljubljeni: Naš nogometaš i lijepa supruga u strastvenom se poljupcu bacili u bazen

Dok smo njezinu sestru Irene imali priliku puno puta vidjeti na Instagram objavama, Rakitićeva supruga rjeđe pozira sa svojom majkom Olmom Puri. "Mami", napisala je Raquel pokraj njihove zajedničke fotografije. 

Uslijedili su brojni komplimenti za njihov izgled, a mnogi pratitelji su istaknuli da je očito od koga je supruga našeg nogometaša naslijedila ljepotu. 

"Ljepotice, i majka i kći", "Kakva lijepa mama! Jako mi se sviđa vaša zajednička fotografija. Odgojila je jako dobro tebe i Irenu. Neovisna žena s dragocjenim srcem", "Veoma ste lijepe", komentirali su. 

Inače, Raquel i Ivan su se vjenčali 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Konačno se zna što je princ Philip rekao voljenom Harryju kada je napuštao obitelj, ali i kako je reagirao na njegov intervju s Oprom