Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri često pokazuje svoju zanosnu sestru Irenu dok rijetko pozira s majkom Olmom Puri.

Galerija


Raquel Mauri (31) često dijeli romantične fotografije s mužem, našim nogometašem Ivanom Rakitićem (33), a ponekad pokaže i svoje članove obitelji s kojima je jako bliska. 

Vezani članci Raquel Mauri Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao! Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 6 Kod Rakitića i Raquel romantike ne fali: Priredila mu je rođendansko slavlje i raznježila sve svojim objavama

Dok smo njezinu sestru Irene imali priliku puno puta vidjeti na Instagram objavama, Rakitićeva supruga rjeđe pozira sa svojom majkom Olmom Puri. "Mami", napisala je Raquel pokraj njihove zajedničke fotografije. 

Uslijedili su brojni komplimenti za njihov izgled, a mnogi pratitelji su istaknuli da je očito od koga je supruga našeg nogometaša naslijedila ljepotu. 

"Ljepotice, i majka i kći", "Kakva lijepa mama! Jako mi se sviđa vaša zajednička fotografija. Odgojila je jako dobro tebe i Irenu. Neovisna žena s dragocjenim srcem", "Veoma ste lijepe", komentirali su. 

Inače, Raquel i Ivan su se vjenčali 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Konačno se zna što je princ Philip rekao voljenom Harryju kada je napuštao obitelj, ali i kako je reagirao na njegov intervju s Oprom