Raquel Mauri na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom.

Galerija


Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića (33), Španjolka Raquel Mauri (30), često privlači pažnju na Instagramu svojim atraktivnim fotkama, a posljednje koje je objavila podigle su temperaturu na društvenoj mreži.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić objavio romantičnu fotku s lijepom Raquel, svu pozornost ukrao je njezin duboki dekolte, a u komentarima mu se javio i Ivan Klasnić

Zanosna Raquel pozirala je na plaži u jednodijelnom crnom badiću s dekolteom koji seže sve do pupka, a iskombinirala ga je s vrućim hlačicama od trapera.

Njezine fotke odmah su postale hit na Instagramu i zaredali su se lajkovi te brojni komplimenti na račun njezina izgleda, a javio joj se i suprug.

"Zgodna", napisao joj je Rakitić te je uz komentar dodao i brojna srca. Nogometaš ni inače ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu te često na svojem Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije uz koje joj izjavljuje ljubav, a isto radi i ona.

Raquel i Ivan u civilni brak stupili su 2013. godine, a u lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Zajedno imaju dvije kćeri, sedmogodišnju Altheu i petogodišnju Adaru.

Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

Evo koga ljubi Talijan za kojim je poludio cijeli svijet: Ona je tetovirana ljepotica čiji je Instagram prepun golišavih fotki!