Jedan od talentiranijih, ali i najzgodnijih hollywoodskih glumaca, Hugh Jackman, glumi u novom nastavku X-Mena.


Na filmskim platnima Hugh Jackman je utjelovio ulogu Wolverinea, legendarnog lika iz X-Mena.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Odvelo me psihički i fizički na mjesta na kojima do tada nikada nisam bio!' Slika nije dostupna Sve ovo postignuto je samo jednom tehnikom!

Ono što je svima odmah 'zapelo za oko' kada su vidjeli slavnog Australca kao snažnog Wolverinea su - nevjerojatni mišići.
>> Wolverin i u krevetu - za bolji seksualni život

O njima je nešto imala reći i Jackmanova supruga, Deborra-Lee Furness, koja je u 'Oprah's Next Chapter' priznala kako je bila u šoku kad je vidjela svog 44-godišnjeg supruga.

'Kada sam ga vidjela uživo sa svim tim mišićima, nisam mogla vjerovati! Uživo je izgledao kao da je da 'fotošopiran'! Rekla sam mu, ovo je ludo, izgleda kao da si ispao iz Photoshopa. Ipak, nitko nije discipliraniji od njega, vježbao je stalno i uvijek mu je u ustima bila piletina i povrće', ispričala je Deborah.

I sami Jackman je nedavno priznao kako je od prijatelja Dwaynea Johnsona, poznatog kao 'Rock', dobio nekoliko savjeta oko svog tijela.

'Rekao mi je da samo treba vremena i puno hrane da izgledam tako. Samo mi je poručio, trebaš šest mjeseci, unositi 6 tisuća kalorija dnevno, i to je to', ispričao je Hugh.
Jedno je sigurno, kako god je Jackman 'dobio' te mišiće – izgleda sjajno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook