Olivera Balašević bila je gimnastičarka, pa je dokazala da nije nimalo zakržljala kroz godine.

Galerija


Olivera Balašević navršila je 61 godinu u travnju, ali na njoj se to baš i ne vidi. 

Vezani članci Olivera Balašević (Foto: Instagram) Balaševićeva supruga Olivera srušila Instagram: Pratitelji se dive njezinoj ljepoti i izgledu u 62. godini Beba Balašević (FOTO: Facebook) Nakon nesreće oglasila se Balaševićeva kći: "Mama bi poginula da to nije napravila"

Naime, supruga glazbenika Đorđa Balaševića je u odličnoj formi i svojim tijelom može posramiti i duplo mlađe žene od sebe. Olivera je pozirala u crnobijelom, jednodijelnom kupaćem kostimu i pokraj fotografije napisala dio iz svoje knjige "Planeta Dvorište". 

Osim što je pokazala svoju odličnu figuru, napravila je stoj na rukama i skočila salto u bazen. Spisateljica je tako dokazala da nije nimalo zakržljala od vremena kada je bila profesionalna gimnastičarka. Na svoje fotografije i video skoka u bazen dobila je brojne pohvale. 

"Rasplesana, emotivna i radosna djevojčica..", "Pa tko je ova djevojčica? Bravo, draga moja Olivera", "Gospođo Balašević, čestitam Vam na figuri, na gipkosti tijela", "Svaka čast", "Jednom gimnastičarka, uvijek gimnastičarka. Gracioznost, s tim se rodiš", "Sjajno, vječita djevojčica, komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila  žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo  pravo čudo već i to  što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene." Planeta Dvorište, str.26.

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Inače, Olivera je krajem prošle godine napravila profil na Instagramu i na njemu promovira svoju knjigu "Planeta dvorište" te objavljuje fotografije iz svakodnevice, no ni na jednoj nema njezina muža. 

Spisateljica je u braku s glazbenikom Đorđem gotovo 40 godina te imaju troje djece, a suprugu je i producentica i menadžerica.

Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!