Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica i supruga slavnog glumca ima troje djece, no trudnoća nije ostavila traga na njezinom tijelu. Sada je postala i zaštitno lice brenda donjeg rublja.


Glumica Elsa Pataky pokazala je svoje utegnuto tijelo za španjolski brend Women's Secret svega osam mjeseci nakon što je rodila blizance u svibnju ove godine.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky uživali u obiteljskim trenucima na plaži

Vezani članci Chris Hemsworth i Elsa Pataky Španjolska ljepotica i zgodni Australac i nakon 11 godina braka jedan su od najatraktivnijih slavnih parova, a zajedno ostaju i u formi Chris Hemsworth, Elsa Pataky Prelijepa supruga slavnog glumca iznenadila drastičnom promjenom izgleda, teško ju je prepoznati kao brinetu

38-godišnja ljepotica, ujedno i seksi mama ukupno troje djece, doista se ima čime pohvaliti'. 'Jako sam ponosna što mogu biti dio ovog projekta. Ponosna sam što sam Španjolka', rekla je na promociji u Madridu.

U održavanju forme pomaže joj i slavni suprug koji je na filmu utjelovio Thora, Chris Hemsworth. Mora se priznati, jako su zgodan par a i Elsine navike su itekako motivirajuće!
 

 

Enjoying life, best #family #moments! #beach #love #relax #peace

Uma foto publicada por Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) em

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook