poput sestri blizanki

Koja je majka, a koja kći? Zbunjuju zajedničkim fotografijama, a razlika među njima je 24 godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Cesca Fabregasa, Daniella Semaan čestitala je rođendan svojoj kćeri iz prvog braka Mariji Taktouk i pokrenula raspravu o njihovom izgledu.

Nogometaš Cesc Fabregas (33) u braku je s 12 godina starijom Daniellom Semaan od 2018., a ona često privlači pozornost svojom ljepotom i fotografijama s kćeri. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav na plaži BUJNA I KONTROVERZNA Fabregas uživa uz 41-godišnju Daniellu

Daniella je nedavno na Instagramu čestitala svojoj kćeri Mariji Taktouk 21. rođendan i zbunila brojne pratitelje. Objavila je nekoliko njihovih zajedničkih slika i mnogi su ju upitali kako je moguće da izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kći. Danielli i Mariji često pišu i da liče na blizanke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart and soul ❤️ @mariataktouk كل عيد وإنتي احلى بنت بالعالم 🙏🏻🥂 انا واختي الصغيرة ماريا🥰

A post shared by Daniella Semaan Fàbregas (@daniellasemaan) on

Cesc je također čestitao rođendan svojoj pokćerki. "Ne mogu vjerovati da smo počeli ovo putovanje kad ti je bilo devet godina, a sad ti je već 21. Tvoja mama napravila je sjajan posao", napisao je.

Dodao je kako je ponosan što je njezin očuh. "Osjećam da sam ti toliko više i ne bih te mijenjao ni za koju kćer svijeta. Ostani skromna i slatka. Bog te blagoslovio", napisao je uz fotografiju s Marijom koju je podijelio na Instagramu. 

Inače, Fabregasova supruga dobila je Mariju s milijunašem, biznismenom Eliejem Taktoukom razvod nije dobro primio. Njegova ljubav s Daniellom, s kojom ima i sina Josepha, je pukla 2011., a Elie je tvrdio da mu je Cesc ukrao suprugu. Biznismen je nedavno završio i u zatvoru jer nije poštovao sudsku odluku oko brakorazvodne parnice koja i dalje privlači mnogo pozornosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest birthday to my special girl Mimiritis. I can’t believe we started this journey when you were 9 years old and now you’re already 21!! Your mom made such an amazing job raising you to the woman you’ve become today. You’re the kindest anyone could be and I’m so proud to be your stepdad even is this is just a word. I feel I am so much more to you than that and I wouldn’t change you for any daughter in this world. Keep being humble and sweet. God bless you @mariataktouk Enjoy your beautiful day. ❤️

A post shared by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) on

Cesc i Daniella su se vjenčali 2018. nakon šest godina veze i skupa su dobili troje djece. Ljepotica je navodno zavela mladog Cesca zavela tako što mu je prišla u japanskom restoranu i tražila autogram za svog sina. Prema verziji njezinih prijateljica, Daniella je odlučno Fabregasu ostavila papirić sa svojim brojem. U svakom slučaju, gospođa je tada bila udata.

Elie ništa nije znao, a da je prevaren, shvatio je kad je u novinama ugledao svoju suprugu kako se grli s nogometašem po Nici. Odmah je tražio razvod 13 godina dugog braka. Kad je sud odredio da Taktouk mora Danielli isplatiti 1,4 milijuna funti, razočarani bivši suprug nazvao ju je sponzorušom. Nastojao je da se poništi odredba kojom joj išta mora platiti u slučaju razvoda, no nije uspio, pa je gospođa na kraju dobila traženu svotu.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene