Vrijeme s obitelji

Nakon teške dijagnoze supruga Brucea Willisa objavila je video koji je mnoge dirnuo s obzirom na njegovo stanje

Bruce Willis Bruce Willis Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce Willis s kćerima Bruce i Rumer Willis - 2 Bruce Willis s kćerima +17 Bruce Willis Galerija

Bruce Willis nakon dijagnosticirane afazije, zaigrao je košarku, a video je podjelila njegova supruga Emma Heming Willis i dirnula njegove obožavatelje.

Emma Heming Willis, supruga Brucea Willisa objavila je na Instagram storiju video u kojem glumac igra košarku s prijateljima, a snimka je mnoge dirnula. 

Pogledaj i ovo Bruce Willis Dugo ga nismo vidjeli Bruce Willis snimljen u javnosti prvi put nakon potresnog intervjua njegove supruge, pogledajte kako se nosi s teškom dijagnozom

Glumcu je dijagnosticirana afazija, a obitelj je na društvenim mrežama to podijelila s njegovim obožavateljima.

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", piše u obavi koju je u ožujku objavila Demi, a uz nju su potpisane i Bruceova sadašnja supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga. Osobe s afazijom često uz teškoće jezika i govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije. 

Iza Brucea Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić Celebrity Udala se Blanka Vlašić, ali to nije sve! Podijelila je prekrasne fotografije i još najljepših mogućih vijesti!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene