Miranda Lambert iznenadila je svijet viješću o udaji za sedam godina mlađeg Brendana McLoughlina, za kojeg se ispostavilo da je otac tromjesečnog djeteta.

Galerija


Posljednje novosti iz života country pjevačice Mirande Lambert ispisale su, kako se čini, jedinstvenu ljubavnu priču.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Anne Buydens, Kirk Douglas Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom

Naime, 35-godišnja glazbenica potvrdila je, na iznenađenje svh, udaju za sedam godina mlađeg njujorškog policajca Brendana McLoughlina, za kojeg se ispostavilo da je ljubav njezina života i to nakon samo sedam mjeseci veze.

No, tko je zapravo Brendan McLoughlin? Brendan je policajac iz New Yorka, koji definitivno voli svoj posao u što se možemo uvjeriti na društvenim mrežama, naročito na profilu na Twitteru njujorške postaje NYPD Midtown South Precinct koja hvali njegov rad.

"Policijski službenik McLoughlin uhitio je počinitelja pljačke banke koja je u tijeku", stoji u objavi iz ožujka 2018. godine.

Brendanova fotografija objavljena je na istom profilu 2015. godine na kojoj pozira u službenoj odori, u društvu policijskog psa ali i kako patrolira ulicama New Yorka.

"Policajac McLoughlin s Kybom na obuci za ronjenje", piše uz slatku fotografiju.

No zasigurno ono što je najzanimljivije u cijeloj priči o Brendanu je činjenica da je on novopečeni otac! Njemu blizak izvor otkrio je magazinu People kako je Brendan dobio otac s bivšom djevojkom, s kojom je nedavno prekinuo vezu. To potvrđuju i komentari na društvenim mrežama, a izgleda da je dijete rođeno u studenom prošle godine.

Tako je Miranda u novom braku, s novootkrivenom ljubavi života, zapravo postala i pomajka. 

Miranda je bila u braku s pjevačem Blakeom Sheltonom od 2011. do 2015. godine, koji je danas u sretnoj vezi s pjevačicom Gwen Stefani. 

Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju