Jadan, nije on kriv

Otkrio zašto je prevario suprugu s njenim prijateljicama: 'Bile su lake!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Suprug britanske starlete otkrio je zašto je prevario suprugu s njezinim bliskim prijateljicama!

Suprug Katie Price, poznatije kao starleta Jordan, Kieran Hayler, progovorio je o ženama s kojima je varao svoju suprugu te ih nazvao 'lakima' i 'prostitutkama'.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je otkrila Ulovila muža da je vara s najboljom prijateljicom: 'Zgrabila sam je za kosu i premlatila'

27-godišnji bivši striper, koji je oženio Katie 2013., dobio je drugu šansu od svoje supruge nakon što su u javnost procurile njegove ljubavne afere s njezinim bliskim prijateljicama, piše britanski Mirror.

Katie Price objavila na Twitteru: 'Muž me prevario s najboljom prijateljicom!'

Kad su ga novinari pitali zašto je spavao s njima, Kieran je odgovorio: 'Jer su bile lake i nisu rekle 'ne', a to ih je dodatno učinilo groznim prijateljicama. Mogle su reći ne. Nisu trebale doći i naći se sa mnom, nisu morale spavati sa mnom, no obje su to učinile, a nazivale su se Katieinim najboljim prijateljicama. To najbolje pokazuje kakve su osobe zapravo.'

Kieran s Katie ima dvoje djece te još troje djece iz prethodne veze, a nedavno je krenuo i na odvikavanje zbog svoje ovisnosti o seksu. Katie je, čini se, ipak preko svega prešla te će ona i suprug obnoviti zavjete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene