Izborile svoje mjesto

Fantastična Adna u finalu Supertalenta, a publiku i žiri oduševila je i vesela harmonikašica

Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Mašić (Foto: Dnevnik.hr) Mario Guberina (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Damir Mašić (Foto: Dnevnik.hr) Mario Guberina (Foto: Dnevnik.hr) Mario Guberina (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Ivor Dvorščak (Foto: Dnevnik.hr) Ivor Dvorščak (Foto: Dnevnik.hr) +4 Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

I u drugoj polufinalnoj emisiji gledali smo deset kandidata koji su pokušali izboriti finale Supertalenta. Publika i žiri tako su odlučili da u završnicu showa idu Vanessa Jakac i Adna Šestić.

U drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta mogli smo vidjeti fantastične nastupe, od kojih su neki i doveli do žustre rasprave među članovima žirija, ali među top tri najbolja svoje su mjesto našli Vanessa Jakac, Niko Žiher i Adna Šestić. Glasovima gledatelja odlučeno je da direktno u finale showa ide Adna, a između preostala dva kandidata odlučivao je žiri, pa ćemo tako u finalu gledati i harmonikašicu Vanessu. 

Pogledaj i ovo Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Još nikome nije jasno Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

Prvi je na pozornicu večeras izašao osmogodišnji Niko Žiher, a pojavljivanje twerkerice Sarah iz prošlogodišnje sezone showa mnoge je iznenadilo. 

Poslije Biba Struje na pozornicu druge polufinalne emisije Supertalenta izašao je Šibenčanin Mario Guberina koji je na svom klaviru izveo kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.

''Što se tiče tvoje izvedbe, krenuo si strastveno. Stine su bile nešto što je moglo dobro završiti, u drugom broju te pojela tehnička ambicija, ali ponudio si nešto novo. Ostaje vidjeti što publika o tome misli'', Martina je prva komentirala njegov nastup. 

''Mario, ti toliko dobro u faci izgledaš, potpuno si nova osoba. Meni je prošli put bilo malo zabavnije, ali ovaj put vizualno impresivnije. Napravio si vrlo dobar posao večeras'', smatra Maja. 

Damir Mašić ovoga puta beatboxao je u ringu, a na pozornicu je doveo i MMA borce. Janko je priznao da je od njega puno očekivao nakon prošlog puta.

''Dobio sam puno više, ovo još nikad nisam čuo. Ovo je neka druga kategorija'', Damir je Janka uspio oduševiti, a za Maju je on najbolji beatboxer kojeg su imali u ovom showu. 

''Bio si fenomenalan. Sva je pozornost bila na tebi'', smatra ona, a pozitivnim komentarima priključio se i ostatak žirija. 

Adnu Šestić na audiciji je žiri prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbe Josipe Lisac, ove nedjelje je nastupila s pjesmom 'Da sam ja netko' grupe Indexi.

Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Jao, Adna šta si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo'', Maja nije krila svoje oduševljenje njezinim nastupom.

''Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja'', slikovito je Bilman opisao njezin nastup. 

Za Martinu je ona i ovaj put ostavila dojam dive. 

''Gledam ju kao veliku divu, u velikoj pjesmi, sjajnoj produkciji. Dosta mi je bila potresna tvoja interpretacija, snažna si, vrlo vješto manipuliraš publikom'', rekla je. 

''Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, izabrala si užasno tešku pjesmu i opet je bila tvoja. Naježim se kad netko divno pjeva, ali ja tebe drugačije čujem nego ostale. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije'', komplimenti na Adnin nastup stigli su i od Janka. 

Ivor Dvoršćak je u Supertalent donio novi plesni stil – krump čiji je nastup, prema Janku, suludo izgledao.

''Ne znam koliko se na televiziji vide ti detalji koji su nevjerojatni, ali bio si odličan'', poručio mu je. Ovoga puta svi članovi žirija imali su pozitivne komentare. 

Plesni, ali i ljubavni par Blanku i Emiliena bilo je divno za vidjeti na pozornici.

Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) Blanka i Emilien (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Ja mislim da je svima jasno koliko je truda i rada uloženo u ovaj nastup'', Martina je komentirala viđeno. Prema Janku njihov nastup je puno bolji nego što je bio na audiciji, Maju su oduševili, kao i Davora. 

Ostale nastupe možete pogledati ovdje: 

On kao da je s druge planete: ''Ovo je nešto što nadilazi ovozemaljsku vrstu talenta''

Nastup prevatren za Martinu, ali čak i Maju? ''Poslije tvog nastupa pljeska nije bilo''

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene