Peta epizoda Supertalenta donosi vam brojna iznenađenja i neobične talente.

Galerija


Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda Supertalentau kojoj nas očekuje pregršt zabave, ali i novih talenata. Već smo naviknuli na točke kojima se predstavljaju glazbenici i plesači, no ovog puta čeka vas još puno skrivenih talenata.

Cher Široki plesna je skupina koja broj 17 članova. Čak dvadeset godina dijeli najmlađu i najstariju članicu. Najmlađa ima pet godina, a najstarija 25. "Ovo nije grupa koja inače zajedno nastupa, pa nismo imali puno vremena za uvježbati koreografiju", rekle su nam ove plesačice.

Supertalent Cher Široki
Supertalent Cher Široki

Predstavit će se publici i žiriju i Šaban Dumnica iz Zagreba, iz umjetničkog društva Pain Guy. "Pokazat ću talent iznenađenja, dođao sam pokazati svoj skriveni talent", smao nam je kratko prokomentirao prije nego se pokazao žiriju.

Ako ste mislili da je tu kraj mistici grdno ste se prevarili. Filmsku točku izvest će ni više ni manje nego natjecatelj odjeven u lika iz Ratova zvijezda Darth Vader. Pod pseudonimom Darth Jackson mnoge će ostaviti bez teksta.

Supertalent Darth Jackson
Supertalent Darth Jackson

Žiri će do suza dirnuti preslatki Gabrijel Rodić, a čim je to osvojio žiri, pogledajte večeras od 20 sati na Novoj TV.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Supertalent Gabrijel Rodić
Supertalent Gabrijel Rodić