Emil i Mateja odnijeli pobjedu!

Sudbine kandidata bile su u rukama žirija! "Uh, osjetim malo grč u želucu kad to tako kažeš!"

Žiri Supertalenta (Foto: PR) Žiri Supertalenta (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) +0 Žiri Supertalenta (Foto: PR) Galerija

Peta sezona Supertalenta je završena. Laskavu titulu i 200 tisuća kuna odnijeli su plesni i ljubavni par Emil i Mateja.

Emil i Mateja plesni su par koji je oduševio Hrvatsku, odnijevši zasluženo pobjedu u petoj sezoni Supertalenta. Osim laskave titule, par je dobio i 200 tisuća kuna. Pobjedi se nisu nadali pa ne znaju još uvijek na što će potrošiti cjelokupan iznos. Ipak, nakon svega, planiraju otići na neki odmor. Otkrili su to pobjednici Supertalenta u intervjuu za SHOWBUZZ.hr.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)

Iza nas je sjajna peta sezona Supetalenta, koju su, osim odličnih kandidata, svakako obilježili i članovi žirija. Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i Janko Popović Volarić činili su odličan tim. Kako im je palo žiriranje i odlučivanje o tuđim sudbinama? "Osjećaj je bio odličan, tko preuzme odgovornost, mora kasnije s tim živjeti. Što se tiče odlučivanja, vjerujem da će onaj tko je dobar će uvijek uspjeti, bez obzira na Supertalent i sve ostalo, a onaj tko nije, ne može mu pomoći ni naša odluka", smatra Davor Bilman.

"Nije lako, ali nakon 20 godina karijere, bavljenja uglavnom pjevanjem, a manje plesom i glumom, dovoljno sam kompetentna da znam tko je koliko uložio truda, tko je manje talentiran, tko ima prostora za napredak, a tko ima dovoljno volje i želje. Nikad se nismo nas četvero u žiriju previše razišli u mišljenju i to mi je dalo neku sigurnost. Vidiš je l' to netko ima ili nema. Mislim da je više fer od nas reći nekom da to nije to, da se bavi nečim drugim, nego davati lažne nade pa da se razočara u životu", smatra Maja Šuput.

Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Foto: PR

Martina Tomčić osjetila je grč u želucu na pitanje kako je bilo odlučivati o tuđim sudbinama. "To je u konačnici naš zadatak, ne bih voljela tako fatalistički reći da smo mi određivali nečiju sudbinu, kako negativno tako ni pozitivno. Dali smo stav i naše stručno mišljenje, a što će oni s tim učiniti, ponekad je i naše loše mišljenje nekima donijelo više koristi nego ako smo nekog jako nahvalili, a publika to nije tako doživjela. Ja uvijek kažem da jedno mišljenje može biti presudno, ali tako fatalistički da je sudbina zakucana, mislim da je to mrvicu prepretenciozno."

Janko Popović Volarić nekad se osjećao sjajno, dok je neke druge dane bilo baš teško. "Kad si nekom mogao reći da, to je stvarno gušt. Kad te netko oduševio, raspoložio... A nekim ljudima ti je možda baš žao bilo reći ne jer su dragi i simpatični, a rekao si im da to što rade nije baš dobro, tako da nije baš neki užitak!" zaključio je Popović Volarić.

Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Foto: PR

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene