Tijekom poluvremena Super Bowla koji se održao s nedjelje na ponedjeljak nastupili su Maroon 5, Travis Scott te Big Boi.

Galerija


S nedjelje na ponedjeljak održan je najveći sportski događaj u SAD-u, ali i u svijetu. U finalu Super Bowla New England Patriotsi pobijedili su Los Angeles Ramse, a osim onog sportskog dijela, dan kasnije uvijek je u centru pažnje i onaj zabavni.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte zašto su Adamove obožavateljice u transu - nije puno ostavio mašti Slika nije dostupna VIDEO 'Obožavatelj' ga pogodio šećernom bombom!

Među glazbenicima koji su nastupili tijekom poluvremena Super Bowla bila je grupa Maroon 5, a upravo se o njima danas najviše i priča.

Naime, dok je Adam Levine dio obožavateljica raspametio kada se na bini pojavio bez majice i pokazao sve svoje tetovaže, drugima se pak ova polugola izvedba nije nimalo svidjela, pa na društvenim mrežama danas ima raznih komentara, a čini se da prevladavaju oni negativni.

Naime, jedan je korisnik napisao kako mu se čini da će Levine do kraja nastupiti završiti gol, a drugi se pak prisjetio nastupa Janet Jackson prije 15 godina i zapitao se kako je moguće da je u redu da on nastupa u ovakvom izdanju, a tada je bilo šokantno kad je spomenutoj glazbenici tijekom nastupa ispala bradavica.

Osim Adama Levina publiku su na poluvremenu zabavljali i Travis Scott te Big Boi.

Najizazovnija djevojka na Instagramu postala je slavna zahvaljujući jednom poznatom glazbeniku

Vole se godinama, mediji ih žele razdvojiti, no oni su zaljubljeni kao prvog dana unatoč razlici od 10 godina

Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija