Mnogi su odlučili iskoristiti ovu sunčanu subotu pa su se na zagrebačkoj špici mogla vidjeti i mnoga poznata lica.


Mia Kovačić odlučila je popiti kavu u društvu prijateljica u centru Zagreba.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži! Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput otkrila da bi nagradu od 200 tisuća kuna dala Grubniću, ali samo zbog jedne stvari

Marko Grubnić u sunčanom je danu uživao s prijateljicom.

Vlado Šola po zagrebačkim je ulicama prošetao u društvu sina.

Indira Vladić uživala je u subotnjem jutru s dečkom Miroslavom Levakom.

Indira ne skriva koliko uživa u pažnji i ljubavi svog muškarca, a njegovu će prosidbu pamtiti do kraja života.

'Udajem se vrlo skoro!'

'Izveo je to jako opušteno, a opet jako romantično. Bio je to običan dan bez obaveza, zajedno smo kuhali ručak i u jednom me trenutku zamolio da mu donesem mobitel s noćnog ormarića. Na jastuku sam ugledala prsten u otvorenoj kutijici. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Miro je kleknuo i potpuno me šokirao. Ostalo mi je jedva toliko daha da izustim - da', sretno priča popularna slavonka.

Miroslav je Indiru osvojio početkom prošlog ljeta, a Indira kaže da su presudni bili njegova iskrenost, upornost i energija te da su karakterno jako slični.

Indira je odlučila da će vjenčanje s Miroslavom biti ove godine.
'To će bit sva kako treba, tipična djevica u horoskopu, sve po špagi. Nisam opterećena, ja ću to rješavati dva tjedna prije, tako da vrlo opušteno', rekla je Indira.

No datum kad će izreći sudbonosno DA poduzetniku i bodybuilderu Miroslavu, s kojim se zaručila početkom godine, drži u tajnosti. Ističe kako njezino vjenčanje neće biti megaspektakl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook