Uhvatili je nespremnu

Još jedan primjer razlike poznatih žena između blistavih izdanja na Instagramu i stvarnog života, ma tko bi je prepoznao na prvu?

Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) +0 Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Galerija

Suki Waterhouse je tri godine u vezi s Robertom Pattinsonom koji je prije nje ljubio Kristen Stewart, a šuška se da se par zaručio i vjenčao.

Suki Waterhouse (29) poznato je lice u svijetu modelinga, a javnost ju je najviše zamijetila zbog veze sa zvijezdom franšize "Sumrak", šest godina starijim Robertom Pattinsonom.

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Manekenka i glumica je viđena u Liverpoolu kako ide na set filma "Dali Land" o španjolskom slikaru Salvadoru Daliju kojeg tumači Ben Kingsley, a još nije službeno potvrđeno da ona ima ulogu u njemu. Suki je bila u opuštenom izdanju bez šminke i na sebi je imala zimsku jaknu i traperice te je kosu svezala u rep. 

Daleko je to bilo njezinih uobičajenih, blistavih izdanja s Instagrama i crvenog tepiha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Waterhouse je u rukama nosila jastuk i odjeću, a imala je toliko stvari da je jednu vrećicu pokušavala držati ustima. 

 

Inače, Suki je tri godine u vezi s Robertom i prošle godine su strani mediji pisali se glumac uselio k njoj u stan u četvrti Notting Hill u Londonu. Tvrdili su i kako se par zaručio početkom siječnja nakon dvije godine veze jer je Waterhouse viđena kako nosi prsten na Tjednu mode u Parizu.

Dio stranih medija je izvijestio i da su se Pattinson i manekenka vjenčali u tajnosti prošle godine. Također su istaknuli da glumčeva obitelj obožava Suki i smatra da je veza s njom najbolja koju je on dosad imao. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Suki Waterhouse (Foto: Instagram) +1 Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Celebrity Seksi manekenka u potpuno drugačijem izdanju u šetnji sa slavnim dečkom koji nije na dobrom glasu

Robert iza sebe ima prekid, koji je odjeknuo u javnosti, s Kristen Stewart s kojom je započeo vezu dok su snimali serijal "Sumrak" i bili su jako popularan par. No onda su u javnost procurile snimke njezinog preljuba s nešto starijim i oženjenim redateljem Rupertom Sandersom. 

Par je prekinuo, a neki su bili uvjereni kako su te fotografije bile unaprijed smišljene za promociju njihovog zajedničkog filma te činjenice kako Kristen voli žene.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene