Saga oko Kiklopa

Sud u Puli ekspresno odbio žalbu - Nives mora dobiti Kiklopa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sud u Puli presudio je u korist Nives Celzijus i ukoliko joj ne dodijele nagradu Kiklop do propisanog roka - ove nedjelje, slijedi ovrha Sajmu knjiga i direktorici sajma Magdaleni Vodopiji.

Sajam knjiga u Puli uporno odbija uručiti Nivec Celzijus Drpić nagradu Kiklop za Hit godine 'Gola istina', i nakon 5 godina napokon je sud presudio u njenu korist.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Sud u Puli ekspresno je, u samo jednom danu, odlučio po svim točkama odbiti žalbu Sajma knjiga u Puli, odbio je odgodu ovrhe pa samim time Sajmu knjiga slijedi ovrha u iznosu od 50 tisuća kuna, a Magdaleni Vodopiji u iznosu od 5 tisuća kuna ukoliko Nives Celzijus ne dodijele Kiklopa do nedjelje 15.12.2013.

Nagrada joj neće biti dodijeljena 'ni pod koju cijenu'

Direktorica sajma Magdalena Vodopija svim se silama i dalje trudila narugati pravomoćnoj sudskoj presudi Županijskog suda u Puli te liku i djelu Nives Celzijus ne želeći joj dodijeliti nagradu Kiklop za Hit godine 2008. Na prošlotjedno rješenje o ovrsi podnijeli su žalbu kako bi izbjegli da se Nives pojavi na svečanoj dodjeli Kiklopa ove nedjelje u Domu hrvatskih branitelja u Puli zajedno sa svim ovogodišnjim dobitnicima.

Međutim, sud je ekspresno odbio sve njihove navode i jasno im naredio da Nives moraju dodijeliti nagradu jer u suprotnom slijedi gore navedena ovrha, a ako to ne učine do nedjelje, idući tjedan izdaje se rješenje o novoj ovrsi u duplom iznosu i tako unedogled, sve dok Vodopija Nives svečano ne uruči Kiklopa kako je to predviđeno statutom iste nagrade i kako se Kiklop dodjeljivao 2008. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene