Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljena je 15 minutna snimka glumičinog razgovora s policijom dok joj je u kući bio poremećeni obožavatelj Joshua Corbett.


Slavna oskarovka Sandra Bullock prošle je godine imala jeziv susret s opsjednutim obožavateljm koji je provali u njezinu vilu.

Otkriveni detalji traumatičnog isustva slavne glumice!

Vezani članci Snažan potres pogodio Zagreb Htjele opljačkati stan oštećen u potresu: Pred zgradom ih dočekalo neugodno iznenađenje Sandra Bullock Sve je raznježila: Ljubimica Amerike nakon 5 godina konačno odlučila svima pokazati posebnu joj osobu

Glumica se zaključala u ormar koji ima posebna sigurnosna vrata i služi kao sigurna soba, te nazvala policiju.

Na suđenju Joshuai Corbettu, sudu je puštena snimka glumičinog poziva policiji, kao prvi tužiteljev dokaz protiv Corbetta.

Uhodio slavnu glumicu – EVO što ga čeka!

'U ormaru sam. Imam sigurnosna vrata. Zaključana sam u ormaru sada. Mislila sam da je vjetar, ali tada sam vidjela da je tu neka osoba', dio je glumičinog razgovora sa policijom koji je iz minute u minutu postajao sve napetiji i paničniji.

Sandra nije bila sigurna kako je Corbett ušao u njezinu kuću s obzirom na sve osiguranje koje ima. Do dolaska policije glumica se skrivala u svom ormaru.

Policajac je potvrdi kako je Corbett kod sebe imao ljubavno pismo namjenjeno Sandri kao i novinske članke o glumici. 

Corbett je rekao nakon što je uhićen, 'Oprosti, volim te Sandy'.

Bez obzira na sve dokaze, Corbett se izjasnio kako nije kriv ni po jednoj točci optužbe.