35-godišnja glumica Jessica Alba u tinejdžerskim danima naparavila je stvari koje više nikad ne bi ponovila.


Lijepa glumica Jessica Alba danas je zagovornica što prirodnijeg izgleda. Međutim, nije uvijek bila okrenuta zdravom načinu života. No, s godinama dolazi i mudrost.

Jessica je otkrila kako žali što se sa 18 godina odlučila tetovirati. 35-godišnja glumica ima dvije tetovaže. Jedna je na vratu, a druga na zapešću ruke. Priznaje, tetovaže koje ima ne znače joj toliko kao ranije. 'Imam nekoliko tetovaža. Ne znače mi toliko puno kao prije', otkrila je lijepa glumica.

Jessica Alba (Foto: Getty)

'Nikad neće biti na istoj mentalnoj i emocionalnoj razini sa 18 godina, kao što ste bili sa 20, 25 ili 30 godina. Nešto što vam je tada bilo toliko značajno neće vam biti jednako tako i nakon pet godina', priznala je Jessica.

Tetovaže nisu jedina stvar koje lijepa glumica ne bi nikad ponovila. Jessica je otkrila kako žali što se kao tinejdžerica šminkala, i to puno. 'Nosila sam previše šminke . Šminkala sam cijelo lice i nosila sam puno manje odjeće. Nisam znala da postoji make up bez šminke sve dok nisam ušla u 20-e', rekla je Alba.

Glumica je nakon poroda okrenula novu životnu stranicu i posvetila se zdravim stvarima.

Jessica Alba (Foto: Getty)

Uz pravilnu prehranu i vježbanje, osnovala je tvrtku 'The Honest Company' koja se bavi prirodnim i ekološkim proizvodima za djecu i odrasle.

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on