Obitelj progovorila

Na osamljenu Meghan opet bačena ljaga: "Nedorasla je svojoj ulozi, ima kompleks manje vrijednosti"

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Još jedan član obitelji Meghan Markle okomio se na lijepu vojvotkinju i otkrio dosad nepoznate detalje iz njezina života koji ju, naravno, inkriminiraju.

Već i vrapci na grani znaju da Meghan Markle ne kotira baš dobro u britanskoj javnosti, ali ni među vlastitim članovima obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Nakon zavade s ocem i polusestrom Meghan se osamila i sada u svoju obitelj ubraja samo rođake svog supruga princa Harryja te svoju majku Doriju. 

Nakon čestog prepucavanja preko medija s ocem Thomasom Markleom, sada se oglasio i Meghanin stric Mike Markle. Bivši utjecajni američki diplomat oštro se obrušio na svoju nećakinju te otkrio da se ponaša kao diva zato što ju je njezin otac, kojeg se sad odriče, tretirao kao princezu. Max smatra da je vojvotkinja razmažena, prepotentna i prije svega bahata žena koja svojim ponašanjem pokazuje koliko je nedorasla ulozi u kojoj se našla. 

Stric Mike navodno je Meghan preko veze sredio i njezino stažiranje u Argentini kojim se toliko ponosi. Za Daily Mail otkrio je kako je zahvaljujući svojem utjecaju mogao pomoći nećakinji da postane američka političarka, što je kao mlada djevojka željela. Priznao je i kako cijela obitelj oduvijek zna da je Meghan razmaženka i tvrdoglava osoba koja uvijek zahtijeva da sve bude po njezinom, pa ga stoga ne čude šuškanja o njezinoj zavadi s Kate Middleton i osobljem. 

"Meghan se uspela na društvenoj ljestvici i ostavila nas iza sebe. To se dogodi kada dolazite iz radničke obitelji pa imate kompleks manje vrijednosti. Ona se očajnički želi izdignuti više od svoje obitelji", rekao je 80-godišnji Mike, brat Meghanina oca Thomasa. 

Dodao je i kako je vojvotkinja nezrela unatoč svojim godinama te da tu nema pomoći. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene