Još jedan član obitelji Meghan Markle okomio se na lijepu vojvotkinju i otkrio dosad nepoznate detalje iz njezina života koji ju, naravno, inkriminiraju.

Galerija


Već i vrapci na grani znaju da Meghan Markle ne kotira baš dobro u britanskoj javnosti, ali ni među vlastitim članovima obitelji.

Vezani članci Meghan Markle Meghan Markle dobila prvu ulogu, ovo je malo tko očekivao, a dio javnosti je bijesan: "Začepite uši" Princ Harry i princ Charles Harry u problemu: Zabrinut je zbog bolesnog oca, ali Meghan je donijela niz odluka i tražila da ih poštuje

Nakon zavade s ocem i polusestrom Meghan se osamila i sada u svoju obitelj ubraja samo rođake svog supruga princa Harryja te svoju majku Doriju. 

Nakon čestog prepucavanja preko medija s ocem Thomasom Markleom, sada se oglasio i Meghanin stric Mike Markle. Bivši utjecajni američki diplomat oštro se obrušio na svoju nećakinju te otkrio da se ponaša kao diva zato što ju je njezin otac, kojeg se sad odriče, tretirao kao princezu. Max smatra da je vojvotkinja razmažena, prepotentna i prije svega bahata žena koja svojim ponašanjem pokazuje koliko je nedorasla ulozi u kojoj se našla. 

Stric Mike navodno je Meghan preko veze sredio i njezino stažiranje u Argentini kojim se toliko ponosi. Za Daily Mail otkrio je kako je zahvaljujući svojem utjecaju mogao pomoći nećakinji da postane američka političarka, što je kao mlada djevojka željela. Priznao je i kako cijela obitelj oduvijek zna da je Meghan razmaženka i tvrdoglava osoba koja uvijek zahtijeva da sve bude po njezinom, pa ga stoga ne čude šuškanja o njezinoj zavadi s Kate Middleton i osobljem. 

"Meghan se uspela na društvenoj ljestvici i ostavila nas iza sebe. To se dogodi kada dolazite iz radničke obitelji pa imate kompleks manje vrijednosti. Ona se očajnički želi izdignuti više od svoje obitelji", rekao je 80-godišnji Mike, brat Meghanina oca Thomasa. 

Dodao je i kako je vojvotkinja nezrela unatoč svojim godinama te da tu nema pomoći. 

Slavna ljepotica sreću pronašla u simpatičnom fotografu koji ne mari za odlazak u teretanu