Nastupala pred mamom

Slavna pjevačica održala vatreni koncert na kojem je u prvom planu bila njezina pozadina

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Posljednjih dana pjevačica Lady Gaga boravila je u Miamiju. Tamo je nastupala, ali i uživala s novim dečkom Michaelom Polanskym.

Američka pjevačica Lady Gaga posljednjih je dana ponovno u središtu pozornosti.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Nakon što se stišala oduševljenost javnosti njezinim glumačkim sposobnostima u kinohitu "Zvijezda je rođena" te glasine o navodnoj aferi s tada još zauzetim kolegom iz filma Bradleyjem Cooperom, Lady Gaga udaljila se iz središta pozornosti.

Ipak, posljednjih dana ne prestaje se pisati o njoj zbog novog dečka kojeg više ne skriva, a riječ je Michaelu Polanskom, investitoru i izvršnom direktoru poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera.

Navodno se par upoznao u Las Vegasu upravo na Parkerovu rođendanu.

"Michael je stvarno jako pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendan organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael bili su tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Pjevačica je i službeno potvrdila vezu na Instagramu zajedničkom fotografijom iz Miamija, u kojem je uživala u ljubavi, ali i nastupu koji je njezin izabranik pratio u društvu njezine majke, dok je pjevačica ostavila srce na pozornici.

Koliko je vatren bio njezin nastup, pogledajte u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene