Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veza između slavne pjevačice i plesača traje već dugo, a razlika u godinama ne predstavlja im nikakvu prepreku!


Na početku veze Jennifer Lopez i 18 godina mlađeg, Caspera Smarta mnogi su govorili kako ta veza neće potrajati. No, dvije godine kasnije strast između 44-godišnje pjevačice i 26-godišnjeg plesača još je jaka.

>> Kakvo vrištanje! - Jennifer Lopez nije mogla početi s nastupom dok nisu prestali!

Vezani članci Slika nije dostupna GOTOVO JE! Nakon pet godina kraj ljubavi Slika nije dostupna ŠUŠKANJA SVE GLASNIJA Trudna po treći put u 47. godini?

To su pokazali i tijekom snimanja novog editorijala za američko izdanje časopisa Cosmopolitan u kojem su razmjenjivali poljupce.

'Imam puno toga za ponuditi. Ne mislim na meterijalne stvari već kao osoba - ljubav i odanost te sve ostale stvari koje čine dobaru vezu', izjavila je Jennifer za Cosmopolitan. Dodala je i kako se potpuno prepušta muškarcu kad mu se posveti.

Zanimljivo je i kako je Jennifer komentirala kako je i danas nesigurna u svoje pjevačke sposobnosti iako je prodala milijune ploča u svojoj bogatoj karijeri.

'Nakon što sam rodila klince javio se strah u meni. Bila sam nesigurna u svoje pjevanje. Iako sam prodala preko 70 milijuna ploča, imala sam osjećaj da nisam dobra u onome što radim. moj tadašnji suprug Marc mi je pomogao da to prebrodim', otkrila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook