Pred krcatim trgom

Vatrena ljubav: Ivan Rakitić i njegova Raquel neopisiv dan zapečatili su strastvenim poljupcem!

Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Supruga Ivana Rakitića, Raquel, popela se na pozornicu s nogometašima i osjetila djelić atmosfere spektakularnog dočeka u Zagrebu.

Dan poslije spektakularnog dočeka na središnjem zagrebačkom trgu polako se sliježu emocije.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Nakon što su pjevali i slavili s navijačima koji su njihov dolazak čekali cijeli dan jer se njihov put od aerodroma odužio, Vatreni su se posvetili svojim prijateljima i obitelji.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel na Instagramu su podijelili fotografije strastvenog poljupca na pozornici pred krcatim trgom. Ivanova Raquel cijeli je doživljaj opisala kao nezaboravan i zahvalila cijeloj Hrvatskoj na neopisivom osjećaju koji je jučer vladao našom domovinom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene