Žene diljem svijeta luduju za njim.


Keanu Reeves odavno se već morao pomiriti s činjenicom da je zarobio ženska srca diljem svijeta i da brojne obožavateljice luduju za njim. No, u zadnjih nekoliko dana imao je bliski susret s dvije opsjednute obožavateljice.

I oni imaju veliko srce: ove stvari o slavnima sigurno niste znali!

Vezani članci Keanu Reeves - 5 Osvaja jednostavnošću: Proživio je brojne tragedije i sreću našao u pomaganju beskućnicima i običnom životu Keanu Reeves - 4 U varljiv svijet trgovine dijamanata vodi nas jedan od najšarmantnijih glumaca današnjice

Prije nekoliko dana usred noći u vlastitoj dnevnoj sobi slavni je ljepotan pronašao poludjelu obožavateljicu. Reeves je u dnevnoj sobi pronašao 50-godišnju ženu koja je sjedila u stolici za ljuljanje. Zbilo se to u 4 sata ujutro, nakon što su glumca probudili nepoznati zvukovi iz prizemlja.

Reeves je ostao miran i popričao sa ženom dok je čekao da stigne policija. I ona je također podvrgnuta psihološkoj procjeni, no nije uhićena jer se ponašala sumanuto te je bilo očito da joj je potrebna stručna pomoć, izvijestila je policija, piše E Online.

Samo dva dana nakon toga, Reevesa je iznenadila još jedna obožavateljica. Neimenovanu žensku osobu u njegovom je domu otkrila služba za čišćenje, a iako u početku na nju nisu obraćali pažnju, postala im je sumnjiva nakon što se skinula do gola, istuširala i počela plivati u bazenu.

Glumac u tom trenu nije bio u kući, a policija je ženu privela i podvrgla psihološkoj procjeni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook