Heidi Klum ni ove godine nije razočarala Halloween izdanjem.

Galerija


Manekenka Heidi Klum ovogodišnjim je kostimom za Halloween još jednom pokazala da kraljica transformacija i da joj je to jedan od najdražih dana u godini, no isto je tako svojom pojavom uspjela mnoge sablazniti.

Naime, Heidi se ove godine maskirala u žensku verziju zombi kiborga u čijem je kostimu doista djelovala jezivo. Za to se intenzivno pripremala posljednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama otkrivala djeliće transformacije koja je trajala satima, no konačni rezultat vjerojatno nije nitko očekivao. Pri tome joj je pomogao cijeli tim stručnjaka i šminkera bez kojih ova maska vjerojatno ne bi bila toliko originalna. 

"Ovo je prestrašno", "Kako ćeš u tome na wc?", "Hrabra maska", "Kraljica si Halloweena", "Koliko će ti trebati vremena da skineš sve", "Hvata me jeza", "Doista nemaš konkurencije", poručili su joj obožavatelji.

Njezin suprug, glazbenik Tom Kaulitz prerušio se u krvavog astronauta i također sve ostavio bez teksta.

Inače, 46-godišnja Heidi zabave za Halloween tradicionalno organizira već posljednjih 20 godina te iz godine u godinu oduševljava maštovitim idejama. Slavne face ju rijetko kada žele propustiti pa su se tako i ove godine među njima našle pjevačica Mariah Carey, manekenke Elizabeth Grace, Anok Yai i Duckie Thot, glazbenik Bill Kaulitz te mnogi drugi. 

Kakva promjena: Bilman objavio fotografiju staru 28 godina, fanovi ga nisu uspjeli prepoznati