Impresionirali nastupom

Stranci oduševljeni našom 'Mižerjom': 'Oduzima dah!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao što su poručili na putu u švedski Malmö, hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu nisu ponudili 'ni cice ni guzice, samo svoje glasove'.

Prema komentarima koje je naša glazbena delegacija prenijela na službenoj Facebook-stranici, nastup Klape s mora s pjesmom 'Mižerija', održan danas u podne, izazvao je dobre reakcije, unatoč predviđanjima kladionice da će naši klapski pjevači završiti na posljednjem mjestu.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Mižerja' Napokon imamo i klapu koja će nas predstavljati na Eurosongu!

'Hrvatska će se definitivno kvalificirati', 'Odlični su', 'Hrvatska bi mogla imati Susan Boyle-efekt na televizijsku publiku...' – samo su neki od komentara onih koji su pratili nastup putem live streama.

>> 'Mi nemamo za ponuditi 'ni cice ni guzice', samo svoje glasove'

Novinari i fanovi koji prate ovogodišnji Eurosong nastup hrvatskih predstavnika opisuju kao vraćanje tradicionalnim korijenima, no s obzirom na to da prije nas nastupa Slovenija s bržom i veselom pjesmom, mnogi se pitaju hoće to biti od presudne važnosti za daljnji prolazak. No, ipak, mnogi se slažu, današnja izvedba bila je impresivna.

Riječima 'snažno i tradicionalno' opisan je nastup na službenoj Eurovision stranici, a što se tiče same izvedbe, bile su potrebne samo dvije riječi 'oduzima dah'.

Hrvatska će svoje mjesto u finalu, koje će se održati 18. svibnja, pokušati izboriti na polufinalu u utorak 14. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene