Na odvikavanju

Stoka se u komuni okrenuo Bogu, napisao pjesmu fra Liniću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na svom trećem odvikavanju od droge u komuni, Marin Ivanović Stoka okrenuo se Bogu te piše kršćanski hip hop.

Reper Marin Ivanović Stoka trenutačno se nalazi u španjolskoj komuni gdje se bori s odvikavanjem od ovisnosti o drogama. Da je Marin našao utjehu u vjeri, svjedoči i njegov status na Facebooku u kojem je otkrio da je napisao vjersku pjesmu te je posvetio fra Zvjezdanu Liniću kao i to da će objaviti kršćanski hip-hop album.

>> Žena oboljela od multiple skleroze ustala iz kolica!

Pogledaj i ovo Zaručio se Marin Ivanović Stoka (FOTO: Facebook/Instagram) rekla je 'da' Nakon turbulentnog života pale zaruke? Marin van sebe od sreće: "Ti si moj konačan odabir"

'Dragi Bože, hvala ti što uvijek me pratiš, uvijek kad zastranim ti na pravi put me vratiš, moje molitve shvatiš, sive rime pozlatiš, jer molitva je najbolji lijek kada patiš. Hvala ti što mač si moj, oklop, koncentracija, u sivom svijetu, punom zla, bojna formacija', dio je pjesme koju je posvetio Zvjezdanu Liniću.

Podsjetimo, Stoka je prvi put u komuni završio 2007. godine zbog ovisnosti o kokainu. Nakon toga je 2010. godine ponovno završio na rehabilitaciji, a početkom ove godine na odvikavanje u Španjolsku je otišao i po treći put.

'Isus daje mi bljesak, moć za dobiti pljesak, da idem laganini po bini, pričam čudesa, mirno da koračam, ne proguta me živi pijesak, blato mato, Bože hvala ti zato, tvoja ljubav puni srce, oči sjaje kao zlato', dio je druge pjesme koju je napisao i objavio na Facebooku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene