Tragični događaj

Glumac koji je bio s Dolores u autu: 'Ovo je najgori dan u mom životu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stojan Matavulj i Dolores Lambaša bili su zajedno u automobilu tijekom prometne nesreće. Dolores je izgubila život, a on je zadobio lakše ozljede.

Stojan Matavulj je jučer tijekom prijepodneva, nakon prometne nesreće u kojoj je stradala Dolores Lambaša, prvo odbio liječničku pomoć, a kasnije mu je pozlilo pa je sam zatražio liječničku pomoć. Liječnici su mu stavili ovratnik.

>> Umrla je Dolores Lambaša

Stojan Matavulj i Dolores Lambaša stradali su jučer ujutro u stravičnoj prometnoj nesreći oko 6.45 sati. Glumica je u sudaru zadobila teške tjelesne ozljede te je hitno prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu.

'Ja sam izvan sebe, u šoku sam i duboko sam potresen što sam izgubio dragu prijateljicu. Jako teško proživljavam ovo sve. Šaljem sućut obitelji Lambaša, meni je ovo najgori dan u životu'
, izjavio je glumac nakon izlaska iz bolnice.

>> Dolores planirala prenoćiti u hotelu, u zadnji trenutak se predomislila


Priopćenja iz bolnice ukazivala su na ozbiljnost povreda, odnosno životnu opasnost, a nakon 7 sati neizvjesnosti, Dolores je preminula.  Protiv Stojana je tijekom dana podignuta kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja nesreće sa smrtno stradalom osobom.

Na pitanje o okolnostima nesreće, nije bio u stanju govoriti: 'Ne mogu se toga trenutno prisjećati. Izgubio sam dragu prijateljicu', rekao je za Index.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Tragična nesreća Otac Dolores u pratnji uže obitelji došao u Slavonski Brod

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene