potresna izvedba

Nakon tragedije: Emotivni povratak na kazališne daske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Stojan Matavulj izašao je na pozornicu prvi put nakon nesreće u kojoj je poginula njegova kolegica Dolores Lambaša.

Prvi put nakon stravične prometne nesreće u kojoj je poginula njegova kolegica Dolores Lambaša, Stojan Matavulj ponovno je stao pred publiku u varaždinskom HNK. Iako još uijek vidno potresen i u strahu hoće li uspjeti održati koncentraciju puna dva sata izvodeći glavnu mušku ulogu u predstavi 'Filumena Marturano', glumac je uspješno odradio posao, piše Gloria.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

No, na kraju su ga zamalo savladale emocije pa se vidjelo da je na rubu plača, dok mu je lice bilo skamenjeno. Olakšala mu je publika koja ga je pozdravila velikim pljeskom, ali i njegovi kolege koji su bili uz njega tijekom ovog teškog razdoblja.

Stojan Matavulj oporavio se i vraća se u varaždinski HNK

Iako je desetak dana prije predstave priznao da nije siguran hoće li moći glumiti zbog problema s koncentracijom i spavanjem, znao je da se poslu jednom mora vratiti, piše Gloria.

Na premijeri te kazališne predstave 20. prosinca, glumac je proslavio 25 godina vjernosti spomenutom kazalištu, a samo tri dana poslije dogodila se prometna nesreća na autocesti A3 kod Velike Kopanice, koja mu je zauvijek promijenila život jer je u njoj smrtno stradala njegova poznata kolegica.

Protiv Stojana, koji je tog kobnog jutra vozio nissan, podnesena je kaznena prijava te se čeka sudski epilog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene