Stigla prijava policiji

Što zakon kaže o incidentu Bobanovih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nesretni slučaj koji je zasjenio proslavu dvadesete godišnjice braka Leonarde i Zvonimira Bobana, mogao bi dospjeti na sud.

Leonarda Boban je 10. prosinca hosplitalizirana zbog teške ozljede noge na zagrebačkoj klinici za Traumatologiju, a kako navodi Jutarnji.hr samo dva dana nakon toga, policiji je pristigla bolnička prijava o pacijentici koja je u prometnoj nesreći zadobila teške ozljede noge.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leonarda Lončar "On mene zove..." Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

Leonarda Boban završila u bolnici

Njihova ljubav traje već 20 godina!

Ukoliko se ispostavi da taj događaj nije bio nesretan slučaj kako je prvobitno izjavio bivši nogometaš plavih, Zvonimir Boban bi mogao i kazneno odgovarati. No sve to ovisi o procjeni Općinskog državnog odvjetništva kojemu je policija proslijedila sve prikupljene informacije.

Tog je dana Zvonimir nosio božićne ukrase, i dok se kretao unatrag, prednjim lijevim dijelom svog automobila prešao je preko noge supruzi Leonardi. Ona je zadobila teške ozljede noge i podvrgnuta je rutinskom operativnom zahvatu. Iako su Zvonimir i Leonarda objasnili da je u pitanju splet nesretnih okolnosti, policiji je poslana izričita bolnička prijava

Prikupljene podatke policija je proslijedila DORH-u koji će odlučiti o podizanju prijave. Prema zakonu, za izazivanje prometne nesreće s teškim ozljedama predviđena je zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina, a ako je događaj iz nehaja, onda je kazna novčana ili do tri godine boravka iza rešetaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene