Ostaje misterij

Što se to dogodilo na razuzdanoj zabavi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brody Jenner još od početka godine bio je u vezi s reality zvijezdom i modelom, Bryanom Holly. Par je svoju ljubavnu vezu tad obznanio putem Instagrama, a čim su prekinuli, ta veza je raskinuta i na društvenim mrežama.

Što se točno dogodilo, još nije poznato. Ali kako tvrde bliski izvori, par je ovog tjedna posjetio tulum za Noć vještica u Playboy vili.

Na razuzdanoj zabavi Brody i Bryanna žestoko su se posvađali, a onda su idućeg dana već i raskinuli prijateljstvo na društvenim mrežama. Bryanna je otišla toliko daleko da je čak obrisala i sve zajedničke fotografije.

>> Brody Jenner obranio Kim Kardashian: Puno okrutnih stvari su pisali o njoj

Pogledaj i ovo showbuzz Brzo ga preboljela? Dva dana nakon prekida - u zagrljaju drugog!

'Brody i Bryanna su tulumarili u Playboyevoj vili kako bi proslavili Noć vještica, nešto čemu se Bryanna jako veselila, ali noć je završila vrlo gadno', otkrio je izvor za Daily Mail.

Brody, sin Brucea Jennera, poput svog oca sad prolazi kroz teško emotivno razdoblje te se navikava na samački život, tvrdi prijatelj.

Dodaje kako i dalje ostaje misterija što se dogodilo na tulumu na koji je Bryanna došla odjevena kao seksi medicinska sestra, a Brody je imao masku poput polovice frajera na zabavi - bio je odjeven u crno s kosturskom maskom na licu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene