Što se dogodilo?

Novom romansom iznenadio fanove, a nitko nije znao ni da je prekinuo s ovom ljepoticom

Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Meital Dohan (Foto: Profimedia) +0 Meital Dohan (Foto: Profimedia) Galerija

Al Pacino od 2009. godine ljubio je 36 godinu mlađu Argentinku Lucilu Solu, no nitko ne zna kada su prekinuli.

78-godišnji glumac Al Pacino ponovno je sretno zaljubljen.

Pogledaj i ovo Camila Morrone Nije uspjela Svi su bili uvjereni da će 23 godine starijeg zavodnika odvesti pred oltar, ali njezin rođendan uništio je ljubavnu idilu!

Holivudska legenda ljubi 39-godišnju kolegicu Meital Dohan, no čini se kako im velika razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.

Meital Dohan (Foto: Profimedia) Meital Dohan (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I bila bi to još jedna obična holivudska romansa da ona nije itekako iznenadila njegove obožavatelje, od kojih mnogi nisu ni znali da je njihov idol prekinuo višegodišnju vezu s argentinskom glumicom Lucilom Solom, koja je poznata i po tome što je majka modela Camile Morrone, koja trenutno hoda s Leonardom DiCaprijem.

Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Foto: Getty

Camili je tek 21 godina, Leonardu 43, a zanimljiv je podatak kako je Lucila samo jednu godinu mlađa od Leonarda. Osim toga, Al i Leonardo često su se znali družiti bez svojih dama.

Što se tiče Lucile i Ala, par se počeo viđati još 2009. godine unatoč razlici od 36 godina. Iako se nikada nije oženio, u jednom intervjuu glumac je priznao kako razmišlja o vjenčanju sa zanosnom Argentinkom. "Naravno da je moguće. Nikad ne reci nikad. Vrlo je vjerojatno kako će se to i dogoditi", rekao je Al, no čini se da se netko od njih predomislio, iako se ne zna točno kada su prekinuli.

Glumac ima troje djece iz bivših veza, dok je Lucila prethodno bila u devetogodišnjem braku s Maximom Morroneom, s kojim je dobila dvoje djece, Camilu i Maxima Jr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene