Kandidati, žiri i voditelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" tijekom snimanja su se dobro zabavljali u backstageu i otkrili neke stvari koje ranije nismo znali.

Galerija


Natjecatelji i žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato" uvijek nas dobro zabave kada su pred kamerama, a ništa manje veseli i vrckavi nisu ni u backstageu, pogotovo kad malo polude.

Vezani članci Mario Petreković Pogledajte što ova genijalna ekipa radi kad se kamere ugase! Pojavio se tu i netko tko ih je potpuno zasjenio... Mate Mišo Kovač Pogledajte kako su tekle pripreme za nastup u tijelu legende domaće glazbe, tajna je u brkovima!

Nastupi u 12. emisiji nekima su donijeli kreativne ideje pa se Marina Orsag dosjetila za što bi mogao biti prigodan jedan dio njezinog stajlinga. Marko Braić je kao reperica Lizzo malo zaplakao, a Mario Valentić je iznenadio i nasmijao svojim priznanjem što njemu teško pada. 

Voditelj Frano Ridjan se našalio da puca od zdravlja, ali i još nečega. Član žirija Goran Navojec je odlučio pomoći Miji Kovačić i objasnio joj je njen problem. 

Koja je tajna punih usana, tko se namučio s grudnjakom, a kako će točno Goran i Igor Mešin pomoći Miji, saznajte u našem zabavnom videu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?