Prisni razgovori

Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu?

Laura Dern (Foto: Profimedia) Laura Dern (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Laura Dern (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Laura Dern (Foto: AFP) Laura Dern (Foto: AFP) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +1 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Coopera povezuju s raznim ženama od prekida s ruskom ljepoticom Irinom Shayk.

Otkad je prekinuo s jednom od najljepših žena svijeta, o njegovu ljubavnom životu ne prestaje se pisati.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Sad je i službeno! Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

44-godišnji Bradley Cooper i prelijepa ruska manekenka Irina Shayk prekinuli su u lipnju ove godine nakon 4 godine veze. Par je bio zaručen te ima kćerkicu, no nisu uspjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Dugo se šuškalo i kako glumac i producent ima aferu s kolegicom Lady Gagom, no ona je kasnije priznala kako je sve to bio dobro osmišljen marketinški trik kako bi njihov zajednički film "Zvijezda je rođena" bio što popularniji. Lady Gaga ubrzo je predstavila novog dečka, a Bradleyja su nakon prekida povezivali s raznim ženama.

Među njima je i glumica Jennifer Garner, bivša supruga Bena Afflecka, za koju se čak šuškalo da čeka Cooperovo dijete. Sada je to još jedna poznata dama, 52-godišnja glumica Lauri Dern, zvijezda serije "Velike male laži".

Naime, paparazzi su snimili glumački duo u prisnom razgovoru tijekom ručka u New Yorku, no 8 godina starija glumica odmah je stala na kraj glasinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lauradern on

"Mi smo jako bliski prijatelji. Mi smo kao obitelj i jako smo sretni. On je izvrstan čovjek i jedan od najboljih prijatelja na svijetu. Ne čudi me što su svi toliko znatiželjni oko njegova života kad je tako spektakularan", izjavila je Laura, koja se 2013. godine razvela od supruga Bena Harpera.

Par se zaljubio na njegovu koncertu davne 2000. godine, a vjenčali su se 5 godina kasnije u svom domu u Los Angelesu. Zajedno imaju dvoje djece, no 2010. godine glazbenik je predao zahtjev za razvod. Ipak, par se nakratko pomirio te se čak 2012. godine pojavio zajedno na crvenom tepihu prestižne dodjele Zlatni globus, no razvod je finaliziran godinu dana kasnije.

Jedina žena koju glumac ne skriva njegova je neodoljiva kćerkica Lea de Seine, s kojom provodi svaki slobodni trenutak. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Getty Images) Princ WIlliam (Foto: AFP) +5 Princ WIlliam (Foto: AFP) Celebrity Otkriveno kako je princ William reagirao kad su fotografije razgolićene princeze Diane završile u medijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene