Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Film 'Skyfall' već sada prema mišljenju nekih glasio za najbolji film iz franšize o Jamesu Bondu, no neke stvari zbunjuju obožavatelje!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Daniel Craig Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum Daniel Craig ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Daniel Craig i njegov najnoviji film 'Skyfall' u kojem tumači slavnog agenta 007 već sada postigli su nevjerojatne rezultate. Samo u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u film je zaradio rekordnih 90 milijuna dolara!

Uz to, neke od scena u filmu potaknule su rasprave o tome koje bi scene mogle biti stvarno, a koje ne u svakodnevnom životu!

>> 'Ja samo sjedim na stražnjem sjedalu i hihoćem se poput djevojčice!'

Jedna od spornih scena jest ona u kojoj Craig pokušava uhvatiti zlikovca koji bježi iz jednog vagona vlaka u drugi. U procesu Craigov neprijatelj pištoljem uspije odvojiti vagone i pobjeći. No brojni obožavatelji tvrde da po osnovnim principima po kojima funkcioniraju svi svjetski vlakovi i tračnice, ova scena nije dovoljno realistična - već graniči sa znanstvenom fantastikom!

Iako brojni gledatelji zasigurno neće mariti zbog takvih detalja, sve možete provjeriti u foršpanu niže!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook