U društvu Ivičine djevojke

Što je to iznenadilo Maricu Kostelić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Sljemenu je danas počelo deveto izdanje Snježne kraljice koje je okupilo i neke poznate osobe iz hrvatskog javnog života.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pred oko osam tisuća navijača na Sljemenu u prvoj je vožnji briljirala mlada američka senzacija Mikaela Shiffrin koja je ove sezone šokirala skijaški svijet svojim talentom.

Možda je upravo njezin talent razlog koji je toliko iznenadio majku najbolje hrvatske skijašice Janice Kostelić - Maricu Kostelić koja je vožnju pratila iz prvog reda s Erin Arnarsdottir, Ivičinom djevojkom.

>> 'Nova Janica' šokirala i na Sljemenu, Tina Maze druga!

Treba reći kako je 17-godišnja Mikaela pobijedila u dobi nekoliko mjeseci ranije nego Janica Kostelić i dvije godine ranije nego Lindsey Vonn.



Mnogi je uspoređuju upravo s legendarnom Hrvaticom, a i sama je priznala kako je kao mala snimala Janičine utrke i gledala ih. Stoga se ovaj izraz lica Marice Kostelić izvrsno poklopio s današnjim uspjehom mlade Amerikanke čiji skijaški put neodoljivo podsjeća na onaj Janičin.

No, osim Marice i Erin, na Sljemenu su bile i ostale poznate face poput bivše bacačice kladiva Ivane Brkljačić i voditeljice Vjekoslave Bach.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene